dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2017Bekiek hele maand

21 ňktober om 18:45

Quick Boys een maatje te groot voor O.N.S. : 1-4

Sneek- Als, ja als… Curty Gonzales de enorme kans in de vijfde minuut die hij vanmiddag in de wedstrijd tegen Quick Boys uit Katwijk nu eens had benut, hoe zou het wedstrijdverloop er dan hebben uitgezien? Maar als telt niet en Gonzales wist de op een presenteerblaadje aangereikte pass van Ale de Boer niet te verzilveren. En om het als-woord nog maar eens te gebruiken, als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander dat wel.

Al in de negende minuut opende Ricardo Kuyvenhoven met een technisch fraai doelpunt de score voor de Katwijkers. Reda Kharchouch verdubbelde in de 23ste minuut de voorsprong voor de prima spelende ploeg van trainer Jan Zoutman.

Na de thee leek het er even op of O.N.S. aanstalten zou maken om het wedstrijdbeeld te kantelen. Helemaal toen de weer uitstekend spelende Michael Lanting de aansluitingstreffer voor de Snekers wist te maken. Amper zes minuten laten was het gedaan met de oranjehemden toen Joey Ravensbergen aan alle illusies een eind maakte en de 1-3 op het scorebord zette.

Een kwartier voor het laatste fluitsignaal van de soeverein leidende scheidsrechter Edgar Bijl uit Hendrik Ido Ambacht. Volgende week al weer een thuiswedstrijd voor O.N.S. wanneer Jong Almere City FC naar het Zuidersportpark komt. De Almeerders verpletterden vanmiddag rodelantaarndrager Spijkenisse met maar liefst 8-1!

O.N.S. staat nu op een zestiende plaats met zeven punten uit negen wedstrijden.