dagboek > overzicht
Dagboek april 2016Bekiek hele maand

30 april om 17:44

Zuur verlies O.N.S. Boso Sneek tegen HHC: 2 eigen doelpunten!

SNEEK - Bestaat er zoiets als een zwaarbevochten nederlaag? O.N.S. Boso Sneek leed vanmiddag in ieder geval een 1 – 2 verlies tegen HHC uit Hardenberg. Twee minuten voor het laatste eindsignaal van scheidsrechter S. de Brito Roque viel het doek voor de Snekers. Angelo Zimmerman werkte na geklooi in de defensie de bal achter zijn eigen doelman en bezorgde HHC de nauwelijks verdiende volle winst.

In de eerste helft was ONS nog op voorsprong gekomen toen Jacob Noordmans raak kopte op aangeven van Yumé Ramos. Lang kon ONS niet van de onverwachte voorsprong genieten. Na een corner kreeg Chris de Wagt de bal verkeerd op zijn hoofd en passeerde zijn eigen keeper Richard Strijker.
In de tweede helft waren de partijen zeker aan elkaar gewaagd, kansen waren er over en weer.

HHC was misschien wat dreigender en ONS had moeite om de bal in bezit te houden, maar groot waren de krachtsverschillen. Een punt leek dan ook lange tijd het hoogst haalbare voor de Snekers. Tot in de 88ste minuut het noodlot toesloeg en een zure nederlaag moest worden geďncasseerd. De Hardenbergers en hun grote aanhang waren er niet minder blij mee!

Nog altijd heeft ONS handhaving in de Topklasse in eigen hand, het staat op de 13de plaats, met drie punten voorsprong op FC Lisse dat op een p/d plaats staat. Rechtstreekse degradatie lijkt afgewend omdat RVVH vanmiddag ook verloor. Die ploeg staat met nog twee wedstrijden te gaan laatste met zes punten achterstand op de Snekers.

Volgende week speelt ONS de uitwedstrijd tegen RVVH.