dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2016Bekiek hele maand

6 febrewary om 18:55

O.N.S. Boso Sneek bekert verder na 5-2 zege op sc Erica

SNEEK – Topklasser O.N.S. Boso Sneek heeft zich ten koste van sc Erica ( uitkomend in de eerste klasse F zondag )geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB-districtsbeker. Door een doelpunt van Rick Tubben kwamen de Drenten in de twaalfde minuut op 0-1. Nog voor de thee stelde de Snekers orde op zaken.

Curty Gonzales scoorde in de negentiende minuut met een droge knal de gelijkmaker, na een mooie pass van Jacob Noordmans. Wie anders dan ONS-topscorer Yumé Ramos tikte in de 42ste minuut de 2-1, na goed voorbereidend werk van Gonzales en Frits Dantuma.

Ook na de rust had ONS een veldoverwicht tegen een vrij hard spelend sc Erica. Het duurde tot de 73ste minuut voordat de Snekers het overwicht in een doelpunt wisten uit te drukken. De ingevallen Martijn Roosenberg werd geheel vrijstaand op maat bediend door Bob Schepers. Roosenberg wist wel raad met dit buitenkansje en zette de 3-1 op het scorebord. Diezelfde Roosenberg zette in de 83ste minuut voor waarna Ramos, uit stand vanaf 25 meter, de 4-1 in de linkerbovenhoek schoot.

Drie minuten later deed sc Erica nog wat terug, door een doelpunt van De Vries. Twee minuten voor het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter bepaalde Roosenburg de eindstand op 5-2, na een voorzet van opnieuw Schepers. ONS door naar de laatste zestien!