dagboek > overzicht
Dagboek september 2015Bekiek hele maand

12 september om 17:53

O.N.S. Boso loopt zich te pletter op Ridderkerker betonmuur

Het lukte vanmiddag maar één O.N.S.'er om keeper Danny Spelde van RVVH te passeren, Timon Prins, pupil van de week. En daar bleef het bij, hoe O.N.S. ook zijn best deed. En omdat RVVH in de 27ste minuut door een treffer van Rensy Barradas wel scoorde gingen de drie punten mee in de voetbaltas van de debutant uit Ridderkerk.

Optisch was er misschien een overwicht voor de ploeg van Richard Karrenbelt, maar op een grote mogelijkheid van Renco van Eeken in de 67ste minuut na, kwamen de Snekers vanmiddag niet.

Amper kansen werden er gecreëerd, deels door eigen falen maar ook zeker door de oerdegelijk voetballende ploeg uit Ridderkerk.

Een niet lullen maar poetsen elftal, dat door deze kostbare overwinning al zeven punten bij elkaar gesprokkeld heeft. De ploeg uit Ridderkerk straalt verbetenheid uit, onverzettelijk!
En O.N.S.? Het stokt een beetje in de voorhoede, spits Ramos komt amper in het stuk voor, kreeg zeker vanmiddag ook weinig bruikbare ballen. Een beetje een mismoedig makende wedstrijd.

Volgende week wacht een andere debutant SteDoCo, die vanmiddag een knetter met maar liefst 6-1 van Katwijk kreeg. De ploeg uit Hoornaar en Hoogblokland in de gemeente Giessenlanden, hangt met nul punten troosteloos onderaan in de Topklasse met een alles zeggend doelsaldo van 3-17!

O.N.S. vinden we terug op de dertiende plaats met drie punten uit vier wedstrijden.