dagboek > overzicht
Dagboek augustus 2015Bekiek hele maand

29 augustus om 17:30

O.N.S. Boso Sneek haalt drie punten voor de helsdeuren weg

Een zwaarbevochten zege op GVVV zorgden er vanmiddag voor dat ONS de eerste drie competitiepunten op haar conto kon schrijven. Een enorme blunder van GVVV-verdediger Wouter Bonke, hij kopte onnozel terug op zijn doelman, gaf Martijn Roosenburg in de 19de minuut de gelegenheid om met een volley voor de 1 – 0 te zorgen. Toen Yumé Ramos vlak voor het rustsignaal verwoestend uithaalde en de 2 – 0 liet aantekenen leek alles beslist deze middag.

Meteen na de thee verprutste GVVV de mooiste kansen en toen Curty Gonzales in de 50ste minutt ONS simpel op 3 – 0 zette leek er geen vuiltje aan de lucht. Niets was echter minder waar. GVVV gooide alle schroom van zich af. Eerst zorgde Martin van Eck voor de aansluitingstreffer in de 55ste minuut en nog geen tien minuten later deed Olivier Pilon de hoop herleven op een goed resultaat voor GVVV door de 3-2 te scoren. Met kunst en vliegwerk en een uitstekend keepende Eelke Kooistra sleepte ONS de overwinning over de streep. De Veenendalers hadden zeker een punt verdiend, maar niemand bij ONS maalde er om, de eerste kostbare drie punten zijn binnen.

Volkomen terecht werd keeper Eelke Kooistra na afloop tot man of the match gekozen. De Dokkumer doelman sloeg de ene na de andere bal uit zijn heiligdom en bleef ondanks de grote druk van GVVV fier overeind.

Spits Yumé Ramos, een Bombarda-achtige goalgetter, wordt geknuffeld na zijn verwoestende uithaal

Alle hens aan dek voor de ONS achterhoede

ONS verdediger Gustavo van der Veen, tussen verzorger Stefan Algra en vrijwilliger Paul Buma, moet geblesseerd het veld verlaten

Verlies in beeld

The winner takes at all! Keeper Eelke Kooistra viert zijn feestje na afloop van de wedstrijd

Trainer Richard Karrebeld ( beelden Friesland Actueel )