dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2015Bekiek hele maand

17 jannewary om 17:36

Dikke knetter foar O.N.S. teugen kňploper Kozakken Boys

Sneek – In de eerste competitiewedstrijd van 2015 heeft ONS Boso Sneek niet voor een verrassing weten te zorgen. Na 90 minuten spelen gaf het scorebord 0-4 aan voor Kozakken Boys, waardoor de Werkendammers fier aan kop blijven staan.

De Snekers begonnen aardig aan het duel en kwam dicht bij een doelpunt door een vrije trap van Chris de Wagt. Toch bleek al in de eerste helft dat Kozakken Boys een maatje te groot was. El Khayati en Basoski verzorgden de twee goals van de bezoekers voor rust.

Ook na de thee bleef Kozakken Boys gevaarlijk en bleef het kansen creëren. In de tweeënzeventigste maakte El Khayati zijn tweede goal van de middag. Niet veel later bepaalde invaller Irilmazbilek de eindstand op 0-4.

Door de nederlaag belandt de ploeg van trainer Bert Hollander op de veertiende plaats. Volgende week volgt een uitwedstrijd in en tegen Capelle.