dagboek > overzicht
Dagboek april 2023Bekiek hele maand 
 
22 april om 19:06
 
Rustege saterdach





Fandaach rustege saterdach had, nut eens naar ut foetballen. Fanmiddach en fanavend ok nyt, even andere dingen doën. Foarbereide foar optreden met Koarbizznizz, mňrren in Ysbrechtum. Hew ik nocht an!

Voorjaarsconcert Vocaal ensemble Koarbizznizz met verteller Henk van der Veer

YSBRECHTUM- Op zondag 23 april a.s. om 15.00 uur, combineert vocaal ensemble Koarbizznizz in de prachtige St Martinus Kerk in Ysbrechtum, een gevarieerd concertprogramma met prikkelende verhalen van Sneker verteller en dichter Henk van der Veer. Het ensemble vierde in 2022 het uitgestelde 15-jarig jubileum en in Ysbrechtum verwacht Koarbizznizz onder de titel ‘I Sing, You Sing’ opnieuw de juiste toon te treffen.

Koarbizznizz werd in 2006 opgericht door dirigent Siebren Kramer. De leden komen uit verschillende windstreken van Friesland. Inmiddels heeft het ensemble al vele concerten verzorgd, zowel in concertseries van culturele commissies als op eigen initiatief. Vocale kwaliteit, een kenmerkende variatie in muziekperioden en -stijlen, een aangename sfeer en eigenzinnige presentatie, staan daarbij centraal.

Verteller Henk van der Veer, bekend van columns in diverse regiobladen en o.a. uitzendingen van Omrop Fryslân, draagt met zijn korte verhalen en Sneker anekdotes met een knipoog, ongetwijfeld bij aan een plezierige middag. Uiteraard leest hij ook ‘fersen’ in ut Snekers foar.

Zondag 23 april 2023