Dagboek febrewary 2016Bekiek hele maand

13 febrewary om 17:26

Zuur verlies O.N.S. Boso Sneek tegen Rijnsburgse Boys

Yumé Ramos

De druiven waren vanmiddag behoorlijk zuur voor O.N.S. Boso Sneek. Na een 3 – 0 achterstand bij rust, terug komen tot 3 – 3 en alsnog in blessuretijd door een discutabele strafschop met 4 – 3 verliezen van Rijnsburgse Boys. Ziedaar de wedstrijd in een notendop. Voor ONS scoorden na rust Yumé Ramos ( hij scoorde vanmiddag zijn tiende treffer van dit seizoen ! ), Danny Kampstra en Curty Gonzales.

Alle ploegen onderin de Topklasse verloren vandaag hun wedstrijd, een schrale troost voor trainer Richard Karrebelt en zijn mannen. ONS staat nog steeds voorlaatst met 18 punten uit 20 wedstrijden.

Volgende week krijgen komt vv Spakenburg op bezoek naar Sneek. Met deze ploeg hebben de oranjehemden nog een appeltje te schillen na het smadelijke 8-1 verlies eerder dit seizoen.